Fysiotherapie Borger

Yin Yoga

YIN YOGA is een ontspannen vorm van Yoga waarbij spier en bindweefsel gerekt wordt op een passieve maar toch intensieve manier omdat het lang wordt aangehouden (2-5min) waardoor gewrichten bewegelijker en actiever worden. Hierdoor zul je je fitter gaan voelen en de kans op fysieke klachten zal kunnen verminderen.

Yin Yoga is een tegenhanger van het snelle en met talloze prikkels gepaard gaande hedendaagse leven. Als men langere tijd in de houdingen (poses) verblijft, kan deze vorm van yogabeoefeningen een meditatief en rustgevend effect hebben.

Je kunt Yin Yoga ook beoefenen om balans te vinden naast elke actieve vorm van bewegen zoals bijvoorbeeld naast sport. Ook na langdurig eenzijdige fysieke belasting (lang zitten achter de computer / autorijden /etc ) zal Yin Yoga deze belasting kunnen compenseren. Yin Yoga zal helpen het herstel te bevorderen door een verbetering van de stofwisseling in al het bindweefsel in je lichaam.

Yin Yoga wordt gegeven elke dinsdagochtend van 08.30 tot 09.30 uur en van 09.45 tot 10.45 uur in het ‘Hunzehuys’ (MFA) te Borger en op de woensdagochtend van 10.45 tot 11.45 uur en van 13.00 tot 14.00 uur in de oefenzaal van onze praktijk. Op dat moment is er volledige rust in de praktijk waardoor de lessen in ontspannen sfeer kunnen worden gegeven.

Kosten zijn €8,50 per les.

 

Voor meer info kunt u bellen: 0599-236389 of mailen: info@fysiotherapieborger.nl