Fysiotherapie Borger

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Fysiotherapie richt zich op het verbeteren van het bewegend functioneren. Klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat kunnen, afhankelijk van de aard van de klacht, door middel van verschillende behandelmethodes worden verbeterd. Bij BdB Fysiotherapie vinden we het erg belangrijk dat we eerst een goede diagnose stellen. Een uitgebreid vraaggesprek (anamnese) en een secuur onderzoek vinden we hiervoor erg belangrijk. Indien nodig hebben we de mogelijkheid een echo te maken, indien dit een aanvullende diagnostische waarde zal hebben.

Alle medewerkers hebben hiervoor naast hun studie voor fysiotherapie vervolg studies en cursussen gevolgd om de geleverde kwaliteit zo hoog mogelijk te laten zijn. We houden onze kennis goed ”up to date” door het blijven volgen van studies, cursussen en de wetenschappelijke ontwikkelingen in ons vak.

Veel klachten ontstaan uit bewegingsbeperkingen in gewrichten, spierfunctieverlies en coördinatievermindering. Herstellen van dit functieverlies in ons bewegingsapparaat is een van de specialiteiten van onze praktijk. We zijn gespecialiseerd in het mobiliseren van gewrichten met behulp van fysio- en manuele technieken en het verbeteren van uw spierfuncties met behulp van oefentherapie en training.

Daarnaast kennen we binnen BdB Fysiotherapie meerdere specialisaties waarvoor u met uw klachten goed bij ons terecht kunt. Onder het kopje “behandelaanbod” kunt u hierover meer lezen.

 Print