Fysiotherapie Borger

FONN

Op 1 februari 2015 is het Fysiotherapie Oncologie Netwerk Noord (FONN) gestart. logo FONN
Dit is een regionaal netwerk waarbij momenteel 16 praktijken zijn aangesloten in Assen en omgeving, onze praktijk is er hier één van.

De reden voor het opzetten van dit netwerk, is om een goede revalidatie te bieden aan patiënten met kanker of kanker in de voorgeschiedenis. De fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in oncologische zorg en kunnen u tijdens of na de behandeling professionele begeleiding bieden tijdens de revalidatie. Dit kan onder andere bij het opbouwen van conditie, verminderen van bewegingsbeperkingen, het voorkomen of verminderen van klachten zoals vermoeidheid of andere voorkomende problemen. Tevens kunt u lotgenoten ontmoeten.

Na een revalidatietraject in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen is er nu de mogelijkheid om verder te revalideren in uw eigen omgeving. Bent u onder behandeling in een ander ziekenhuis of wilt u liever revalideren in uw eigen omgeving. Ook dan is er de mogelijkheid om gebruik te maken van dit netwerk. Hiervoor is een verwijsbrief nodig van huisarts of specialist.